Üye Girişi
Şifremi Hatırlat Şifremi Hatırlat
| |
Yeni Üyelik Yeni Üyelik

MARAŞDER GENEL BAŞKANLIĞIMARAŞDER GENEL BAŞKANLIĞI
Tel:0212 524 46 46Tel:0212 524 46 46
Faks:0212 621 99 44Faks:0212 621 99 44
infoinfo
@@
marasder.orgmarasder.org

Kahramanmaraş
Dernek Logosu Dernek Logosu


Sol Reklam Sol Reklam

İletişimİletişim Formu Formuinfo@marasder.org
Kaydol
E-Bülten E-Bülten

K.MaraşK.Maraş Canlı İzle Canlı İzle
UlaşımUlaşım Krokisi Krokisi
DavetDavet Bölümü BölümüTanıdıklarınızı çağırın sitemizi canlandırın

DUA HALKASI


defa gösterilmiştir

 

DUA HALKASI

Kıymetli Dostlar,

 Çok yazı yazmayı becerdiğim söylenemez. Hayatımda ciddi manada kaleme almaya çalıştığım yazı iki elimin parmakları sayısı kadardır ama bugün her fırsatta bana ve çevresindeki 7 den 70'e herkese yazı yazmayı telkin eden bir büyüğümüz için bütün cesaretimi toplayarak ve herkesin affına sığınarak bu satırları kaleme alıyorum.

Birçoğunuz anlamıştır zaten bahsettiğim, büyüğümüz  kendisini tanıyan herkesin ??KENAN AMCASI ?? ,??KENAN ABİSİ ?? KENAN SEYİTHANOĞLU.

 İlerleyenyaşı ile beraber çağımızın amansız illetine maruz kalmış ve ciddi sağlıkproblemi yaşamaktadır. Nasıl ki sevinç paylaşılarak büyürse keder verahatsızlıklar da paylaşılarak küçülür diye düşünüyorum.

Buradan hareketle tanıyan, tanımayan, bilen, bilmeyen herkesin acil şifa dualarına ihtiyacı vardır. Bütün ömrünü toplumun eğitimi, bilinçlenmesi ve faydalı insanlar olarak yetişmesine adayan bu gönül insanına ??mü?minin mü?mine en güzel hediyesi duadır.??düsturundan hareketle bolca Yasin-i Şerif ve bolca Ya ŞAFİİ okuyarak acılarını paylaşmaya ve şifa bulması için duaya davet ediyorum.

 Toplumumuzda örneklerine çok az rastladığımız bu tür şahsiyetlerin kıymetini bilmemizin ne kadar önemli olduğuna hem fikir olduğumuzu düşünüyor, Cenab-ı Haktan acil şifalar niyaz ediyorum.

Lütfi ŞİRİKÇİ

 


YORUM GÖNDERYORUM GÖNDER
  Adınız Soyadınız :
  Mesajınız :
Not : Lütfen küçük harf kullanınız. Maksimum 500 karakter

Önemli Not : Gönderilen mesajlar sistem tarafından kayıt altına alınmakta olup site yöneticileri tarafından görülmektedir. Lütfen bu hususa dikkat edelim ve başkalarını rahatsız edici mesajlar göndermeyelim.
Sayfa Üretim süresi :0,2686

90 212 524 46 46 © 1999 marasder.org
Kahramanmaraş Derneği (Maraşder) http://www.marasder.org

Tam Ekran